Categories
Activitats TTT

El repte de convertir-se en Desenvolupament web. Formació Full Stack

Un dels objectius del programa Talent i Noves Oportunitats és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Una d’aquestes demandes més evidents és la de persones amb coneixements per la programació en diversos àmbits.

Per explorar noves vies que donin resposta a aquesta necessitat i les converteixin en noves oportunitats per persones desocupades, aquest programa ha treballat una proposta formativa innovadora amb la col·laboració de l’associació Factoria F5. 

En aquesta formació de 850h, els alumnes aprofundiran en els diversos àmbits que intervenen en la programació web com poden ser els llenguatges de programació més utilitzats, les metodologies àgils de gestió dels projectes o les bases de l’experiència d’usuari.

La metodologia per dur a terme la formació és totalment pràctica i es basa en petits projectes que incorporen la teoria i que es van superant amb el suport de l’equip de formadors/es i tutor/es que acompanyarà el grup de participants en tot el programa formatiu.

A més, aquest programa es planteja el repte de col·laborar amb les empreses per facilitar la inserció de les persones participants, de manera que no només treballa per millorar l’ocupabilitat de les persones sinó que vol establir lligams amb el sector digital per capturar i aprofitar les oportunitats d’aquest àmbit al territori, com una aposta de futur.