Categories
Activitats TTT

Formació digital: Programació d’aplicacions mòbils

A finals de març s’iniciarà una formació digital per a persones joves d’entre 12 i 16 anys (de 1r a 4rt ESO) en format extraescolar que vol donar a conèixer a les persones joves els conceptes i possibilitats de la tecnologia que utilitzen diàriament per comunicar-se.

Les persones participants descobriran el funcionament del mercat de les aplicacions, els diferents models de negoci existent a més de prendre consciència de l’ús dels mòbils i les apps. A partir de diferents reptes i un projecte significatiu, l’alumat s’introduirà en el disseny i la programació d’aplicacions mòbils.

El jovent coneixeran nous recursos tecnològics i desenvoluparan competències i habilitats com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i l’autonomia. Centrant-nos amb l’objectiu de despertar l’interès per aquest àmbit i fomentar la cultura digital.

Un dels objectius d’aquest programa és generar noves oportunitats acadèmiques i laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Per aquest motiu, s’aposta per despertar vocacions i el coneixement de les oportunitats d’un nou àmbit entre el sector més jove.

Aquesta extraescolar, totalment gratuït per a les persones participants, es realitzarà als municipis de Taradell i Tona, en horari de tardes. A Tona es realitzarà del 22 de març fins el 17 de maig de 17.30h a 19.00 a l’Espai Muriel Casals i a Taradell del 30 de març al 25 de maig a la sala d’informàtica de l’Institut Taradell en horari de 16.30 a 18.00h.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana al 938125445. Les inscripcions estan obertes fins el dia 16 de març per Tona i el 23 de març per Taradell i es poden tramitar directament amb aquests formularis:

Aquesta formació està impulsada per l’Ajuntament de Taradell i l’Ajuntament de Tona a través de la  Mancomunitat La Plana i Creacció en el marc del Programa Top Talent i Noves Oportunitats (Treball talent i Tecnologia) subvencionat per la Diputació de Barcelona.