Categories
Activitats TTT

Kit Digital, programa d’ajuts d’entre 2.000 i 12.000 euros per a la digitalització de microempreses

Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a fons perdut a pimes petites i microempreses, en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors).
Aquests serveis responen a àmbits com el disseny de pàgines web, el comerç electrònic, màrqueting digital o ciberseguretat, entre altres. En cada cas i en funció de la dimensió de l’empresa, l’import de la subvenció oscila entre els 2000 i els 12.000 euros.

Per beneficiar-se de les subvencions d’aquest programa cal complir els requisits que podeu consultar a l’apartat “requisits per ser empresa beneficiària” del resum que us hem preparat (veure pdf “Guia kit digital”) però d’entrada cal destacar que s’adreça exclusivament a petites empreses, microempreses i professionals autònoms, amb menys de 50 treballadors i un volum de negoci inferior als 10 milions d’euros.

El procediment per sol.licitar els bons digitals que us permetran accedir als ajuts encara no està disponible però ja us podeu registrar a l’àrea privada d’Acelera Pyme i realitzar un test de maduresa digital que us pot donar una primera idea d’àmbits digitals de millora. Quan s’obri definitivament el procés per sol·licitar l’ajut podreu explorar i sel·leccionar els agents digitals que més adients. Si necessiteu ajuda per valorar les vostres necessitats i trobar l’agent digitalitzador més adient visiteu creaccio.cat/empresa/digitalitzacio i us assessorarem.