Categories
Activitats TTT

El repte de convertir-se en desenvolupador web

El mes de març arrenca una proposta innovadora, que planteja el repte de reorientar el futur professional de 15 persones en situació d’atur cap al sector del desenvolupament web sense tenir experiència laboral ni formació en aquest àmbit.

Un dels objectius del TOP és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Una d’aquestes demandes més evidents és la de persones amb coneixements per la programació en diversos àmbits.

Per explorar noves vies que donin resposta a aquesta necessitat i les converteixi en noves oportunitats per persones desocupades, aquest programa ha treballat una proposta formativa innovadora amb la col·laboració de l’associació Factoria F5, una associació especialitzada en la formació per l’àmbit digital per a persones en situació de vulnerabilitat.

Aquesta aposta planteja un recorregut formatiu que es distribueix en dos Aquesta formació intensiva de PROGRAMADOR/A WEB, de 850 hores,  permetrà als participants aprofundir en els diversos àmbits que intervenen en la programació web com poden ser els llenguatges de programació més utilitzats, les metodologies àgils de gestió dels projectes o les bases de l’experiència d’usuari.

La metodologia per dur a terme la formació és totalment pràctica i es basa en petits projectes que incorporen la teoria i que es van superant amb el suport de l’equip de formadors/es i tutor/es que acompanya el grup de participants en tot el programa formatiu.

A més, aquest programa es planteja el repte de col·laborar amb les empreses per facilitar la inserció de les persones participants, de manera que no només treballa per millorar l’ocupabilitat de les persones sinó que vol establir lligams amb el sector digital per capturar i aprofitar les oportunitats d’aquest àmbit al territori com una aposta de futur.

Vols saber més?