Categories
Activitats TTT

Programació d’aplicacions mòbils. Formació Digital per joves

A mitjans d’octubre fins a final de desembre s’iniciarà una formació digital per a persones joves d’entre 13 i 16 anys en format extraescolar. A partir de diferents reptes i un projecte significatiu, l’alumat s’introduirà en el disseny i la programació d’aplicacions mòbils.

Aquesta vol donar a conèixer a les persones joves els conceptes i possibilitats de la tecnologia que utilitzen diàriament per comunicar-se. Les persones participants descobriran el funcionament del mercat de les aplicacions, els diferents models de negoci existent a més de prendre consciència de l’ús dels mòbils i les apps.

Els joves descobriran nous recursos tecnològics i desenvoluparan competències i habilitats com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i l’autonomia. Centrant-nos amb l’objectiu de despertar l’interès per aquest àmbit i fomentar la cultura digital.

Un dels objectius d’aquest programa és generar noves oportunitats acadèmiques i laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Per aquest motiu, s’aposta per despertar vocacions i el coneixement de les oportunitats d’un nou àmbit entre el sector més jove.

Aquesta extraescolar es realitzarà de Balenyà els dimarts del 18 d’octubre al 20 de desembre en horari de 17.00 a 18.30h i és totalment gratuïta per a les persones participants.

Per més informació es pot contactar amb el FlikFlak Puntjove al 680 179 451 o per mail al flikflakpuntjove@balenya.cat. Les inscripcions estan obertes fins el dia 7 d’ octubre.

Aquesta formació està impulsada per l’Ajuntament de Balenyà a través de la  Mancomunitat La Plana i Creacció en el marc del Programa TOP (Talent i Noves Oportunitats), subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Joventut i Desenvolupament Local

Autoria: Mancomunitat La Plana

Contingut relacionat

Àrees