Categories
Activitats TTT

Formació digital per empreses i professionals

En el marc del programa TOP Osona, s’han programat tallers per promoure la digitalització a les petites empreses i professionals en format presencial.

Començaran el proper dimarts 4 d’octubre, ambla formació digital “Crea la teva campanya de Mailchimp ” enfocada a donar eines per dissenyar, enviar i programar emails i newsletter als clients. Es farà de 9.00 a 10.30 h a l’espai VIT de Vic (C/ de la Llotja, s/n).

Durant aquest últim trimestre de l’any les formacions seguiran amb “Activa vendes a través d’Instagram” programada pel 25 d’octubre de 9.00 a 10.30h amb la idea de treballar la identitat digital de l’empresa a Instagram i promoure els serveis i productes per augmentar les vendes. El 22 de novembre, es realitzarà la formació “Descobreix les eines de Google”. I el 13 de desembre de 9.00 a 10.30finalitzarà l’itinerari de tallers la formació “ Mostra la teva empresa a Google”, destinada a empreses i professionals que vulguin mostrar-se i destacar a Google de forma gratuïta i facilitar a les empreses localitzar possibles clients, proveïdors i col·laboradors.

Més informació i inscripcions a https://toposona.cat/formacio-digital/

Aquestes activitats estan impulsades per Creacció i la Mancomunitat La Plana en representació de 23 ajuntaments de la comarca, i compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona dins del marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia.