Categories
Activitats TTT

Reunió de Translog Osona amb el clúster català de logística i transport

Representants de Translog Osona, el grup motor de treball nascut l’any passat per analitzar els reptes de futur del sector de la logística i el transport a Osona, s’han reunit recentment amb Catalonia Logistics, el clúster català del sector.

A la reunió, es va acordar que a Osona s’iniciés una prova pilot de divulgació a les escoles de la comarca per divulgar el sector de la logística i avançar en la millora de la seva imatge i posicionament.

El grup motor es va reunir el 10 de juny per avançar en els reptes identificats a la comarca. Entre d’altres, es va aprovar apostar per les formacions a mida del programa Forma i Insereix del SOC per fer front a la manca de xofers que pateix el sector.

També es va valorar la possibilitat de participar com a grup al congrés de Polis Network, el lobby de mobilitat europeu, que tindrà lloc el desembre. El grup reprendrà les reunions de treball el proper 16 de setembre.

Les empreses i persones interessades en sumar-se als treballs del grup, poden contactar amb Creacció per fer arribar la seva sol·licitud.